Stian Klo

Stian Klo (f. 1980) kommer fra Harstad, hvor han også bor i dag.  Stian er utdannet vernepleier fra Høgskolen i Harstad, men driver i dag Discover North AS sammen med Arild Heitmann. Her er Stian dalig leder, fotograf og guide/ instruktør. Satsningsområdet går på moderne turisme gjennom firmaet, hvor de flyr inn fotograferer fra hele verden for å kurse dem, samtidig som de sprer kunnskap og viten om Nord-Norge og Arktis generelt. Primært arrangerer Discover North kurs i Lofoten og Svalbard.
Stians favoritt årstid å fotografere er høst og vinter , med magisk lys, vær og dramatikk. "Å vandre og jobbe med naturen så tett fungere som terapi, har æ en dårlig dag kurerere alltid en tur i fjæra eller skogen dårlig humør. Med besteforeldra bosatt i Vesterålen, blei æ tidlig eksponert for naturen og tilbragte utallige helge i fjæra på "skattejakt" . Klientan vårrres sir ofte at de føle at de kommer te Narnia eller Harry Potter land når dem ser ka vi har rett rundt hushjørnet (og dessverre mange tar for gitt), så det å kunne livnære sæ som fotograf og samtidig spre budskapet te milliona av følgera på sosiale media, føles som verdens beste jobb" sier Stian om jobben sin. 
Stian Klo har levert en rekke fantastiske bilder til Havet. Mat, makt og meninger.

www.lofotentours.com