Arctic Race år 5 inkluderes i jubileumsbok!

Foto: Laila Ingvaldsen

Foto: Laila Ingvaldsen

Den opprinnelig planen var å ha en bok med de første fire årene av Arctic Race-sirkuset klar til det 5. året. Men det ble raskt klart for oss at å gi ut en 5-års jubileumsbok med bilder kun fra de fire første årene var litt merkelig. Derfor bestemte vi oss for også å samle inn bilder fra Arctic Race of Norway 2017  også, med utgivelse av bok i etterkant, sier forlagssjef Veronica Melå i Utenfor Allfarvei Forlag.  
–Når man først skal se tilbake på de første fem årene er det fint at alle årene er inkludert i boken, og vi er helt enig med Veronica Melås vurderinger om å utsette utgivelse til etter august 2017, sier ARN-direktør Knut-Eirik Dybdal. 
–Boka vil stå som en bauta, for oss, og for publikum, og som en fin dokumentasjon på folkets engasjement i sykkelsporten i nord, legger han til. 

Send inn bilder via skjema på nett
Utenfor Allfarvei Forlag jobber med innsamling av materiale fra de foregående årene. ARN er samarbeidspartner og har stilt hele sitt fotoarkiv til disposisjon. Men det er enkelte etapper med få bilder i arkivet, og det er også overveiende bilder av syklistene i dette arkivet. 
–Folkets kunst er en bok om publikum, og det publikum skaper av engasjement, kunst, påfunn og folkeliv. Derfor håper vi at publikum fortsetter å sende inn bilder til oss, både fra 2017 men også fra de tidligere fire årene. De beste kommer med i boka, sier Melå i Utenfor Allfarvei Forlag. 

Det mangler ikke på originale påfunn langs etappene. Om du selv har noen bilder du mener burde vært med i Arctic Race jubilumsbok, så kan du følge denne lenken for å laste opp bilder: 

Innsending av bilder - trykk på denne lenken

Boka kan komme til å bli en fin gave til jul. Og overskuddet går til et godt formål .

Boka kan komme til å bli en fin gave til jul. Og overskuddet går til et godt formål .