De første 25 bøkene har ankommet Harstad! Nå venter vi bare på 14 paller med 3975 bøker til... som snart kan sendes ut til DEG!

Et etterlengtet syn. Ikke bilen. Ikke mannen. Men det han bærer på. 25 bøker sendt fra kontinentet, men med innhold fra nord. Havet. Mat, makt og meninger har kommet hjem. 

Der kom han, julenissen so to speak, i kledelig rødt! En forventningsfull forlegger tar i mot 25 bøker fra trykkeriet, flerrer opp papiret.. En stor dag! En av mange store dager, som kanskje synes små for andre. Men man skal gjøre sine gleder små. Da blir man oftere glad. 

Og så kunne man endelig sette seg ned med en velskap liten tjukkas, med vitale mål 1,344 kilo, 20,5 x 25 cm. Helt perfekt! 

Gleden er stor. Faddere og bokens viktigste bidragsytere, Harriet Olsen og Tommy Simonsen, kom raskt på besøk, og klarte ikke å ta øynene fra Havet. 

Men aller mest stolt er nok bokens mamma. Veronica Melå planlegger å sove sammen med en stabel bøker i natt. Og vil nok ligge våken og se på mirakelet hele natten. 

Det er en stor dag for oss i Utenfor Allfarvei Forlag.