Norges største matmagasin vier boken Havet. Mat, makt og meninger 10 hele sider i juni-nummeret.

10 sider om Havet. Mat, makt og meninger i Norges største matmgasin!! Mat fra Norge, som gis ut av Aftenposten, når ut til 120.000 lesere. Når magasinet kommer i handelen samtidig med vår lansering den 23. juni- så betyr det at mange vil få vite om at vi finnes! Det er utrolig hyggelig for et nyetablert forlag. 

Vi har fått tillatelse av Mat fra Norge til å legge hele saken ut på våre nettsider. Bladet kan dere få tak i ved å abonnere eller kjøpe det i løssalg i butikkene. Og om dere vil lese mer etter å ha lest denne artikkelen, ja, da er det bare å bestille. Årets gavebok, mener selvfølgelig vi...  Utsending av bøker starter den 23. juni. 

Redaktøren av Mat fra Norge har valgt ut noen oppskrifter til magasinet, men boken har hele 60 deilige sjømatoppskrifter fra våre eminente Harstad-kokker. Gled dere! 

Havet. Mat, makt og meninger har 80 bilder fra hele den nordnorske kysten, av Stian Klo, Veronica Melå, Tommy Simonsen, Ingun A. Mæhlum og Audun Rikardsen. I tillegg har Harriet Olsen fotografert all maten. Denne boken er en fryd for øyet. Du trenger ikke lese et eneste ord for å ha stor glede av den! Men om du leser de 23 artiklene fra 28 bidragsytere, så vil du få kunnskap om fiskeressursene våre og politikk og forvaltning som ligger bak. Artiklene er skrevet av landets fremste forskere, politikere, samfunnsvitere, journalister, historikere og økonomer... ja til og med landets mest folkekjære visesanger skriver om havet. 

Og så maten da, og de deilige råvarene våre. Kim-Håvard Larsen, Sigrid Rafaelsen, Ørjan Thomassen, Thomas Weickert, Johan Port, Anders Sletten og Lasse Berg Jensen leverer altså gull fra havet. 60 oppskrifter på lett, avansert, sofistikert og rustikk mat, for hobbykokken som kan litt og vil mer! 

Her finner du mer om Mat fra Norge

Og her finner du nettbutikken til Utenfor Allfarvei Forlag