Rampestreker blir bok-cover. Omtale i Harstad Tidende 6.juni 2015.

Nyheter Rampestrek.jpg

Torgeir Riise og Petter Bratland er duoen i Rampestrek som laget street art-torsken til coveret av Mat, makt og meninger. De har også laget fimen som ligger på forsiden, lenket fra forlagets vimeoside. Vi fra forlaget er veldig glad i ord og meninger, og innenfor street art og grafitti finnes de sterkeste meningsytringer og en enormt sterk esetetikk. Det er nok ikke siste gang vi samarbeider med artister innenfor denne sjangeren. For de som ikke har vært i Vardø, vil vi anbefale et besøk. Kommunen lot artister fra inn- og utland spraye byen fargerik, og nå kan man se street art over alt, blant slitne kaianlegg, nybygg og gamle hus. Veldig spennende. Her i Harstad kan man også finne noen vegger som er dekorert, men det kunne gjerne vært mer. 

Torgeir og Petters arbeid vil også være synlig i Festspillene. De har flere spennende oppdrag gjennom uka. Vi heier på Rampestrek!