Hvordan unngå totalt sammenbrudd før jul??

Finn fine bøker, bestill dem hjem. Og vips, no more worries før jul.    www.utenforallfarvei.no

Finn fine bøker, bestill dem hjem. Og vips, no more worries før jul. 
www.utenforallfarvei.no

Finnes det en magisk formel for noen gode uker og måneder fremover?

I fjor jobbet jeg ganske mye før jul. Veldig, ganske altfor mye, vil noen si. 23. desember, klokka 16:00 klokka jeg ut fra forlagets kontorer for å begynne å kjøpe julegaver... Alle som skulle hatt tilsendt noen uker før, fikk beskjed om at det ble en smule utsatt i år. Og de som bor i umiddelbar nærhet fikk harde, firkantige pakker som man kan bla i. Merkelig, det der.

Men i år! I år skal jeg altså være så fenomenalt tidlig ute, at jeg i hele desember bare skal sitte med beina høyt, spise deilige førjulslunsjer, ha tom møtekalender på jobb. Jeg gleder meg! Men jeg tror jeg trenger hjelp og råd. Og kanskje dine kommentarer kan bli en del av en fremtidig bok som kunne hete: O´jul med ditt mas. Hvordan få en smertefri førjul og en stressfri desember.
Har du gode historier om når det har gått seriøst til helv...  med alle gode planer og intensjoner om en stressfri førjul, så fortell gjerne om det her. Hvem vet, dette kunne faktisk blitt en ganske morsom bok. Jeg vet at jeg har en lang rekke egne historier å bidra med på dette feltet. 

Legg inn dine kommentarer her eller på facebook. Forleggeren skal lese med omhu. Resultatet fra min egen førjulstid skal dere få lese om i en nyhetspost i romjula!

Så, hva er dine triks for å unngå total kollaps før jula setter inn?? 

Jeg har et til deg:

Bestill dine julegaver her hos oss på www.utenforallfarvei.no. 
Det må jo være tidenes beste tips!!

 

:) Veronica M.