Fritt Ord-støtte til «Men hold kjeft da, Henriksen»

Stiftelsen Fritt Ords fremste formål er å verne om og styrke ytringsfriheten og dens vilkår i Norge, særlig ved å stimulere den levende debatt og den uredde bruk av det frie ord.

Sven Henriksens ti år lange innsats og engasjement i samfunnsdebatten belønnes nå med bokutgivelse hos oss. Det er en stor glede at Stiftelsen Fritt Ord gir trykkestøtte til utgivelsen.

Det er stor interesse for denne boken, og her kan du få med deg bokbad/ forestilling utover våren: 
 
7. mai Kulturhuset Oslo lansering med Shabana Rehman Gaarder
8. mai Kristiansand Bibliotek bokbad med Randi Berge Wandrup
23. mai Rana Bibliotek bokbad med Rita Jørgensdatter
2. og 3. juni Nordland Teater Hovedscenen Premiere forestillingen "Men hold kjeft da, Henriksen!" basert på boken.
9. juni Reine Ord - Lofoten Internasjonale Litteraturfestival, forestilling basert på boken. 
(Vi er også i dialog med Hamsundagene som pågår i august, mer info kommer). 

MEET & GREET I HARSTAD
Er du en av dem som har forhåndsbestilt signert bok, vil du bli invitert per sms til en eksklusiv «meet & greet» i Harstad den 26. april. Vi har gjort dette arrangementet lukket fordi det kun er for de som allerede har bestilt boken (og som da vil få boken en uke før lansering i Oslo). Vi har enkel servering og en intim kveld med fokus på dialog og diskusjoner. Vil du møte Sven og få din bestilte bok utdelt den 26. april - kan du bestille her:
https://www.nettbutikkutenforallfarvei.no/products/men-hold-kjeft-da-henriksen
Signerte bøker kan bestilles frem til lanseringsdato, deretter vil bøker sendes usignert. Men du er hjertelig velkommen til et eller flere arrangementer utover vår og sommer, hvor bøker kan kjøpes og signeres av Sven. Boken vil også bli tilgjengelig i bokhandlere over hele landet. 

Lansering.jpg

Baksidetekst «Men hold kjeft da, Henriksen» : 
Skuespiller og dramatiker Sven Henriksen har i de ti siste årene vært en tydelig stemme i den offentlige samtalen. Gjennom tusenvis av blogginnlegg, hyppig delt og diskutert, har han skaffet seg både følgere og fiender.

Hva er det med hans engasjement som gjør at kommentarene spenner fra «Bøyer meg i støvet, du skriver fabelaktig bra, du er min helt» til «Hvem faen tror du at du er din soperdverg, vi skal ta deg, jævla landssviker»?

I denne boken er det personlige og det politiske vevd tett sammen med poesi, kjærlighet og raseri. Et utvalg av Sven Henriksens publiserte og upubliserte tekster fra scene og blogg gjør dette til en intens og vakker bok fra et menneske som ikke vil holde kjeft.