OMSTILLING- nå klar for forhåndsbestilling

Omslagsfoto: Mariell Amélie

Omslagsfoto: Mariell Amélie

Nå kan vi endelig presentere: 
Omstilling. Menneskets rolle i natur, industri og teknologi


16 kunstnere har gått løs på et ord som mest av alt brukes om økonomi, arbeidsplasser, omstruktureringer og nedskjæringer. Omstilling. 

Hvordan ser det ut når åtte fotografer fra nord lar seg inspirere av ordet og gi det helt nytt innhold? 
Hva skriver åtte forfattere når de skal mene noe om menneskets rolle i natur, industri og teknologi? 

Vi vil ikke avsløre mer enn at det er laget helt nye verk dette siste året, av kunstnere og forfattere som for mange er kjente for sine romaner, bilder, tekster, sanger. De nye tekstene og bildene er ikke publiserte noe annet sted, og vi vil derfor holde innholdet litt "skjult" for dere til boken kommer. 

Når du får denne boken i fanget, for du må nok sette deg ned med nesten 2 kilo å håndtere, så vil du trenge tid. Jo, du kan bla gjennom, se raskt gjennom bildene, kanskje legge merke til den luftige og sobre designen, men så må du gi deg selv tid til å lese, fundere, undre deg. Dette er en bok for nye tanker.

Vi anser Omstilling for å være et betydelig bidrag inn i en samfunnsmessig viktig diskusjon:

Hvor skal vi? Hvem bestemmer hva vi skal omstille oss til?  

Til våre følgere: 
Utenfor Allfarvei Forlag har jobbet i store deler av 2016 for å realisere dette gigantverket, og vi håper at dere blir glad for innsatsen til 16 nordnorske forfattere og kunstere. Kjøp bok, og ikke minst: bruk den! Nyt den. 

Vi vil også takke Harstad Skipsindustri og Stiftelsen Fritt Ord som har støttet bokutgivelsen. 

De 100 første som bestiller før 4. mars vil få signert bok. Bestill i nettbutikk her. Bøker kan hentes etter 4. mars hos oss i Harstad, eller vi sender med post. 
 

Baksidefoto: Stian Klo

Baksidefoto: Stian Klo