Bakerinnen portretteres over ni sider magasinet BAKE i september!

Bakerinnen-1.jpg

Et utrolig flott intervju med deilige oppskrifter, røper litt av hva du har i vente når boka "Djævelsk godt" lanseres i oktober. Boka kan kjøpes her! 

BAKE er et av Aftenpostens magasiner, som desverre legges ned fra nyttår. Men heldigvis rakk de å komme til Harstad for å møte Camilla Johansen i hennes bakeri "Bakerinnen". Bladet er i salg fra 14. september. 

Vi har fått lov til å legge ut disse sidene på våre hjemmesider, og er stolte over Camilla og alt hun har fått til. Når "Djævelsk godt" lanseres er det et resultat av hardt arbeid og glød for god mat, Camilla leverer alltid høy kvalitet. Og har det artig mens hun gjør det! :)

Så mens du venter på bok, kan du lese mer om Camilla her, eller stikk i butikken og kjøp bladet BAKE. Og forhåndsbestiller du bok her, får du en gave fra oss og signert bok fra Camilla. Husk forhåndsbestilling før 17. oktober. 

Bakerinnen-5.jpg