Ronny Fyhn Hansen

Ronny Fyhn Hansen (f. 1972, Tromsø.) Har bodd i Harstad siden 1996, eller vært holdt som gissel -som han sier selv. Ronny jobber til daglig som driftssjef i Tine. Ronny er en spissformulert hobbyskribent med bloggen Iskanten som arena for utspill. Han mener selv at han har en overutviklet kommentartrang og er også aktiv i sosiale medier, i tillegg til at ulike temaer behandles med humor i bloggen. Hans lidenskap, sykling, er en gjenganger, ikke uten selvironi og harselas av mosjonister på to hjul. Eller som her, hvor han skriver om...golf: 

"Golf.
Tweed.
Plastikkopererte skipsmeglere med privatsjåfør. Humprey Von Goldenshower. Yeees. Beautiful.
Bedriftsidrett for frimurerlosjen. Rolls satans Rolls.
Jævlig langt fra Anfield Road. Fra Raga Rockers. Fra svettelukt, gjørme, harden the fuck up og kragebeinsbrudd.
Golf. Siste utpost av førtiårskrisen. Det mørkeste stedet jeg aldri skulle."

Tekstene hans har et stort publikum, og deles jevnlig av flere medier, som NRK, VG, TV2, Nordlys og AN. Bloggen hans finner du her. 

Ronny har også skrevet en del tekster på oppdrag, og holder sporadiske foredrag med utgangspunkt i Iskanten. Han er også årlig å høre som speaker for ARN (Arctic Race of Norway). 

Den 23/3/ 2017 skal Ronny snakke om den gjengen som sveiper over landet, landsdelen, ja, verden, med endringsidéer som tres nedover hodet på folk og organisasjoner, med et språk som noen ganger er helt ubegripelig og meningsløst for de fleste: Konsulentene. Men også kultureliten vil bli omtalt. Med Fyhn Hansens kvasse penn kan det bli en festaften. 

Dette er en stand-up som vil legges ut på forlagets Youtubekanal i etterkant.