Lansering Ontography mars 2019

Øyvind Lauvdahls karakteristiske strek preger et begrenset opplag tote bags/ tøyposer som gis bort/ selges ifbm lanseringen av Ontography, a catalogue (of being!) 1,2,3

Øyvind Lauvdahls karakteristiske strek preger et begrenset opplag tote bags/ tøyposer som gis bort/ selges ifbm lanseringen av Ontography, a catalogue (of being!) 1,2,3

2019 - get ready for it

I midten av mars lanseres Ontography, Ontography Too og Ontography Also. Bøkene henger sammen som en serie, og er priset lavt pr stk, etter forfatterens sterke ønske om at bøkene skal være mulig å kjøpe for alle, uavhengig av økonomiske situasjon. Tilsammen består denne serien av 450 tegninger, og er en utforsking av temaene «fiasko, fremmedgjøring, autensitet og eksistens». Så har da serien undertittelen «a catalogue (of being!)» - eksistensens katalog. I disse tre bokverkene er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og bokens utforming er en del av verkets mening og uttrykk.

I anledning lansering av Øyvind Lauvdahls bøker har vi også rigget www.offthebeatentrack.no for internasjonale kunder. Med kjappe leveranser av DHL Express kan vi nå levere bøker til de aller fleste land i verden. Norske kunder kan fremdeles bruke vår ordinære nettbutikk.

I anledning lansering av Øyvind Lauvdahls bøker har vi også rigget www.offthebeatentrack.no for internasjonale kunder. Med kjappe leveranser av DHL Express kan vi nå levere bøker til de aller fleste land i verden. Norske kunder kan fremdeles bruke vår ordinære nettbutikk.

Øyvind Lauvdahl bor og jobber i Misvær i Nordland fylke. Han har laget en rekke tegneserier gjennom de siste 25 årene, men det er kanskje riktig å si at hans store gjennombrudd har kommet nå, gjennom kontoen @lauvdahl på Instagram. Per nå har han 74.000 dedikerte følgere her. En som oppdaget Lauvdahl her var rapperen og trendsetteren Tyler the Creator. Han inviterte Øyvind til å designe en ny sko for Converse.
Og slik ble det.

Skjermbilde 2018-11-20 kl. 18.10.29.png


Utenfor Allfarvei Forlag har hatt et lengre samarbeid med Øyvind, og det er nok ikke feil å si at vi er veldig begeistret for serien Ontography. Vi mener denne sier noe om en verden i kaos, og menneskers (kanskje spesielt unge, men ikke bare) fortvilede kamp for å føle at de hører til og at tilværelsen har mening.
Under ILIOSFESTIVALEN i januar 2018 kuraterte vi en utstilling med Øyvind, hvor vi samarbeidet med Red Monkey Corp. - en tatovørbedrift i Harstad. Fra deres studio sendte vi livestream til galleriet, av flere av Øyvinds tegninger i ferd med å bli tatoveringer (se tidligere post om dette).

O#1_007.jpg

Etter en uheldig forsinkelse i høst, er bøkene nå endelig klare for markedet. Lanseringsdato er 15. mars. Vi kommer tilbake til informasjon om lanseringstidspunkt og sted.

Ontography er smalt, mørkt og dystopisk. Men kanskje likevel noe av det viktigste vi har gitt ut.

Alle bestilinger frem til 1. mars vil få muligheten til signerte kopier, bestillinger etter denne datoen har ikke dette som et alternativ. Bestilles alle tre bøkene samtidig får (de 100 første) en original arbeidsskisse av Øyvind. Forlaget spanderer en kul tøyveske om du bestiller alle tre.

Forlagssjef, Veronica Melå