Djævelsk fin bakebok er på vei!!

224 sider med bare godsaker is coming your way! 

224 sider med bare godsaker is coming your way! 

Nå nærmer bokhøsten seg, og Utenfor Allfarvei Forlag er superstolte over å ha fått Bakerinnen Camilla Johansen på laget! Hennes bok "Djævelsk godt" er 224 sider spekket med deilige oppskrifter, herlige historier og nydelige bilder av Harriet Olsen. Dette blir en high-carb bok for alle de som tar til motmæle i disse lavkarbotider. Det er også en bok for de som bare av og til unner seg sukker og smør, men som når de gjør det, vil gjøre det med de beste smakene! 

Gjør deg klar til å få vann i munnen! Denne boken oser av matglede!

Gjør deg klar til å få vann i munnen! Denne boken oser av matglede!

Ser det ikke herlig ut?? Camilla Johansen, for mange kjent gjennom serien Hele Norge Baker, driver bakeriet "Bakerinnen" i Harstad, og kan med rette kalle seg en baker, da alt hun lager er med ekte råvarer og godt gammeldags håndtverk, det er ingen snarveier her! 

Om kort tid lanserer vi forhåndssalg på denne boken, som garantert vil ligge under manges juletrær i år, hvor du som bestiller før lansering i oktober får signert kopi med en hyggelig hilsen, og en ekstragave fra Camilla... 

Følg med på www.utenforallfarvei.no og på facebooksiden vår!