Den kulinariske hovedstaden i nord: Harstad i magasinet Mat fra Norge mai 2015

Harstad vies 6 sider i mai-nummeret av Mat Fra Norge (gis ut av Aftenposten)- og alle kokkene og restaurantene som har bidratt med oppskrifter til Havet. Mat, makt og meninger er med! Veldig hyggelig for byen, og vel fortjent for våre flinke kokker! 

Journalist Pia Strømstad siterer forlagsredaktør Veronica Melå på følgende: 
-Jeg vil påstå at Harstad er Norges kulinariske hovedstad. (...)
Forlaget nevnes også fordi utgivelsen Havet. Mat, makt og meninger har de fleste av disse kokkene representert i boka. Det røpes også herved at Utenfor Allfarvei Forlag får en flott reportasje om boka i juni-nummeret av Mat fra Norge. 

Skal du besøke Harstad, så anbefales du av journalisen å komme SULTEN. Velkommen til Harstad, gourmetbyen i nord! 

(Sidene er gjengitt med tillatelse fra Mat fra Norge/ Aftenposten)