Roy Inge Eilertsen

roy-inge-eilertsen-fotograf-ingrid-eide-20160306-web_7509537-1080x608.jpg

Det meste av sin kunnskap har han tilegnet seg på LBT-skolen. LBT= Learning By Tryning. Med fantasi, humor, galskap og mot har Roy gjort LivLand gård til en opplevelsesarena. Her arrangeres Norsk tohjulstraktorfestival, VM i sidesprang, åpen gård, VM i toppløsaking og mye mer. 

At Roy er oppvokst og bor i ei lita bygd med knapt 25 innbyggere som har opplevd uenigheter, fraflytting og nedgang har ikke lagt noen demper på hans tro på fremtidig bygdeutvikling.

Bo smått tenk stort er en av hans grunntanker. Med sin bakgrunn fra revymiljøet og inspirert av Lucky Næroset har Roy etablert humoristiske aktiviteter som Sytometret og Sytografisk institutt, snor for lufting av gode ideer, fiaskofobisk institutt osv. Dette har igjen ført til at han har en rekke selvoppnevnte titler som Bygdelivsapetittvekker, Sytografiker, Eventbonde, Væreier osv.. Men det Roy ser som viktigst er å være et medmenneske som bryr seg om sine omgivelser, og en ideutvikler som evner å dele og skape meiningsfulle arbeidsplasser..

Roy Inge holdt foredraget "positiv omstilling" under "Omstilling" i Galleri Nord-Norge den 9/3/2017. Dette foredraget kan du høre på Youtube ved å trykke på denne lenken.