Vi hører gjerne fra deg!

Utenfor Allfarvei Forlag
Storgt. 17
9405 Harstad

Org.nr. 993952427 MVA
forlaget@utenforallfarvei.no
Telefon: 930 06 846

 
 

Generelle tilbakemeldinger, ris og ros kan rettes til forlaget@utenforallfarvei.no

Om du har manus du ønsker å få vurdert, gjør vi oppmerksom på forlagets profil. Skjønnlitteratur er per i dag ikke med i våre utgivelser. 

Manus eller idéer til bokprosjekter som du ønsker å diskutere med forlaget sendes til forlaget@utenforallfarvei.no, eller henvend deg til forlegger Veronica Melå på telefon 93006846. 

Utenfor Allfarvei Forlag vil gi ut tre bøker per år i startfasen, deretter øker vi etter kapasitet. Vi ønsker å komme i kontakt med flinke folk fra landsdelen som har "noe å fare med". Forlaget har selv idéer til bøker, som allerede er satt i produksjon. Vi har også prosjekter hvor vi vil lete etter gode fagfolk som vi kan samarbeide med. Og gode historier om eller fra den nordnorske landsdelen er det mange av, så vi gleder oss til alt som skal komme!

Vi har et mål om å levere bøker av høy kvalitet i alle ledd, noe som både kan være tidkrevende og kostbart. Vi ønsker også å være et forlag som tar godt vare på forfattere og bidragsytere, og som legger ressurser i markedsføring av prosjektene vi realiserer. Utenfor Allfarvei Forlag kommer aldri til å bli et stort forlag. Vi ønsker å være "liten og god". 

Presse: 

Hvis dere ønsker å omtale boken, eller forlaget, og har behov for illustrasjoner, ta kontakt på forlaget@utenforallfarvei.no

Vi formidler også kontakt til forfattere eller bidragsytere om det er ønskelig. 

Følg oss gjerne på Facebook, Pinterest, Instagram eller Vimeo