L

Håvard Lund

Håvard Lund (født 20. oktober 1970 i Gildeskål) er en norsk musiker (klarinett og saksofon) og komponist. Han fullførte musikklinja ved Mosjøen videregående skole (1989) og Jazzlinja (NTNU)(1993).

For noen år siden begynte Håvards idé om å etablere et "fordypningsrom" å ta form, og i dag står Fordypningsrommet Fleinvær med sine ni små arkitekttegnede hus klar til å ta i mot gjester som av ulike grunner trenger tid i havgapet... Se mer om Fleinvær her. 

Lund er også kjent som medlem i Farmers Market (1991–1996) og Frode Fjellheims Jazzjoik Ensemble, senere Transjoik (1991–1998), og Trygve Seim Ensemble (1991–2012). I perioden 1996–2002 var han komponist for en rekke teateroppsetninger bl.a. på Torshovteateret, Trøndelag teater, Radioteateret, Det Norske teater. Fra 2003 til 2008 var tilknyttet Forsvarets Musikkorps NordNorge som klarinettist. Han var årets festspillkunstner for Festspillene i Nord-Norge 2006. Videre var han Artist in residence hos musikk i Troms 2007–2008, hvor han siden har vært fast ansatt som landsdelsmusiker. I 1996 ga han ut Letters, en ministorband-CD på eget selskap (Turn Left), med en rekke medstudenter. I 2010 ga han ut My Sister Said, en kammerjazz-CD med Vigleik StoraasSteinar Raknes og Håkon Mjåset Johansen.

I 2012 ga han ut Blix by Lund , en verdensmusikk-CD med bl.a. Unni LøvlidSunanda SharmaJai ShankarSvante Henrysson, og MiNensemblet. Lund har tillegg deltatt på en rekke innspillinger, bl.a. med Decoy, Fotefar, Trygve Seim, Frode Fjellheim, Anja Garbarek

Den 23/3/29017 fremfører Håvard musikk til Rawdna Carita Eiras dikt "syvhundre lydløse farvel" i Galleri Nord-Norge. Han holder også et foredrag om reisen til Fleinvær. 

Kim-Håvard Larsen

Kim-Håvard Larsen (f. 1987) kommer fra Harstad. Gikk kokkelinja ved Rå videregående skole 2003–2005. Læretid fra Feinschmecker på Frogner. Har jobbet som kjøkkensjef for De 4 Roser i Harstad, og var med på etableringen av samme restaurant i Tromsø. Kim-Håvard var 4 år på Norges juniorkokkelandslag, de 2 siste årene som kaptein. Han har fått totalt 3 gull og 1 sølv fra del-konkurranser med kokkelandslaget, sammenlagt sølv i både Culinary Worldcup i Luxembourg 2010 og Culinary Olympics i Erfurt 2012 sammen med landslaget. Kim-Håvard eier og driver i dag restauranten Umami i Harstad. 
Kim-Håvard Larsen har levert 12 oppskrifter på sjømat til Havet. Mat, makt og meninger.

Pål Laukli

Pål Laukli (f. 1975) Harstad/ Oslo. Han er for tiden en av Norges mest ettertraktede kommersielle fotografer. Kundelisten inkluderer landets største klienter som TRY, McCann, Kitchen, Los & Co, ANTI. Og han jobber med et mangfold av kunder, som Statoil, Kronprinsparets Fond, Dagens Næringsliv og Sony Music. Han har de siste årene opparbeidet en voksende portfolio innen musikk og motefotografi i tillegg til de rene kommersielle jobbene. Han gjennomfører flere egne kunstprosjekter. Pål regisserer også film, deltar i utstillinger og bruker sitt samfunnsengasjement som fotograf for saker han brenner for. 
Pål har levert en rekke fotografier til boken Omstilling. Mennskets rolle i natur, industri og teknologi. 

Silje Ask Lundberg

Silje Ask Lundberg (f. 1988) kommer fra Harstad men bor i Tromsø. Hun er nestleder i Naturvernforbundet og organisasjonssekretær i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Silje har skrevet tekstene "Ambassadører – for hvem?", "En glemsk fiskeriminister", "Lovbrudd og urett", "Det er ingen skam å snu" og "Hvor ble det av årets beste uke?" i boken Kvinnfolk (oktober, 2016).